Grilování na dřevě nebo na uhlí?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Pavel K.

Grilování na dřevě nebo na uhlí?

Nový příspěvek od Pavel K. » 08 zář 2016 18:02

Zdravím, vždycky jsem griloval maso na dřevěném uhlí. Napadlo mě použít slabé třísky a zkusit grilovat na dřevu. Bude nějaký rozdíl v chuti masa? Děkuji

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 08 zář 2016 19:12

Určitě bude jiná chuť. Vem si, že přímý plamen spálí povrch masa, za to při grilování dř. uhlím tomu tak není.
Nad plamenem bych opékal snad jen buřty.

radil

Nový příspěvek od radil » 08 zář 2016 19:16

Griluje se většinou na dřevěném uhlí, protože to pěkně doutná a to žhavé ti opeče maso. Dřevo budeš těžko udržovat aby nehořelo ale jen bylo žhavé. Možná tak rozdělat třísky a pak na tom žhavém. To už ale bude lepší použít to uhlí.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek