Zdravím, vždycky jsem griloval maso na dřevěném uhlí. Napadlo mě použít slabé třísky a zkusit grilovat na dřevu. Bude nějaký rozdíl v chuti masa? Děkuji
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Grilování na dřevě nebo na uhlí?
Griluje se většinou na dřevěném uhlí, protože to pěkně doutná a to žhavé ti opeče maso. Dřevo budeš těžko udržovat aby nehořelo ale jen bylo žhavé. Možná tak rozdělat třísky a pak na tom žhavém. To už ale bude lepší použít to uhlí.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 874 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
12 říj 2016 14:30