Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
santiago
Nový příspěvek
od santiago » 28 zář 2016 10:15
Proč nejsou světlé rohlíky zdravé ale celozrnné ano?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 28 zář 2016 13:15
Není přímo nezdravé, snad jen pro alergiky a celiaky, protože obsahuje lepek. Ale je pro tělo zbytečné, neobsahuje žádné důležité látky a vede k tloustnutí. Je z bílé mouky a ta se vyrábí jen ze středů zrn, neobsahuje tedy téměř žádnou vlákninu, ani minerály, zato je plné soli. Prostě naše tělo ho nepotřebuje.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 28 zář 2016 19:04
Ona otázka je trochu zavádějící.Pekaři ví že lide jsou přesvědčeni že tmavé je zdravé.No a proto se pečivo vesele přibarví karamelem a všichni jsou spokojeni.Nemluvím o celozrnném pečivu.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 1 Příspěvků
- 586 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
16 kvě 2018 10:19
-
-
- 3 Příspěvků
- 692 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitka
20 lis 2017 23:15
-
-
- 2 Příspěvků
- 1029 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lets
19 pro 2016 17:51
-
-
- 6 Příspěvků
- 1376 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 úno 2017 18:44
-
-
- 2 Příspěvků
- 827 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
14 srp 2017 16:44