Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
mandelína
Nový příspěvek
od mandelína » 22 črc 2016 15:25
Teď mám před sebou obrázek jídla na kterém je krásná čočka s vajíčkem v časopisu a není vůbec rozvařená. Jak takovou čočku uvařit? Vždycky se mi rozvaří.
-
Ralf
- člen
- Příspěvků 1378
- Registrován 22 bře 2016 19:18
Nový příspěvek
od Ralf » 22 črc 2016 15:26
A kde máš jistotu že je ta čočka vařená? Na obrázek můžou použít čočku vařenou 5 minut aby byla vcelku a vypadala pěkně.
-
mandelína
Nový příspěvek
od mandelína » 22 črc 2016 15:31
hm, to je pravda. Čočka je pouze lesklá ale jestli je uvařená do měkka to nezjistím. Pravda je že když tam dají měkkou čočku ale rozvařenou tak to moc lákavý pohled nebude. Dobře ty Ralfe, to mi nenapadlo.
-
Ralf
- člen
- Příspěvků 1378
- Registrován 22 bře 2016 19:18
Nový příspěvek
od Ralf » 22 črc 2016 15:33
Z obrázku konzistenci nezjistíš. Účelem obrázku "v časopisu" je aby to vypadalo co nejlíp, né co nejchutněji.
-
-
- 3 Příspěvků
- 966 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od marie vostatková
31 srp 2016 09:24
-
-
- 2 Příspěvků
- 1139 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
18 bře 2016 21:19
-
-
- 5 Příspěvků
- 2366 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
23 říj 2016 19:57
-
-
- 2 Příspěvků
- 1226 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
15 lis 2016 12:49
-
-
- 4 Příspěvků
- 1486 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sandra
28 úno 2017 08:24