Jakou funkci zastává provozní v restauraci?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 zář 2016 17:55

Provozní se stará o chod restaurace. Mezi jeho povinnosti patří, mimo jiné: zásobování, přejímku zboží, měl by dělat normy pro kuchyň, kontrolovat zaměstnance, vypracovává nápojový a jídelní lístek, dbát na dodržování hygienických předpisů,...,prostě má toho mnoho.

Klára

Nový příspěvek od Klára » 09 zář 2016 17:57

Takže se dá říct že jak funguje restaurace tak je to zásluha provozního.

Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 09 zář 2016 17:59

Je to takový zodpovědný vedoucí. Dohlíží prostě na chod podniku.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 zář 2016 18:00

Samozřejmě na chod restaurace závisí nejen na provozním, ale i na obsluze, potažmo služby v šatně nebo na WC. :-)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek