Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Pavla
Nový příspěvek
od Pavla » 27 zář 2016 08:37
Jde použít vepřová konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě do nějakého jídla při vaření? Vím že lze konzumovat za studena na chleba s cibulkou ale zajímalo by mě použití v teplé kuchyni. Děkuji za odpověďi. Pavla
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 27 zář 2016 08:46
Jako malej kluk jsem z mí dělal guláš. Nechutnalo to zase tak špatně. Hlavně to bylo za pár minut hotové. Vepřové maso z konzervy jsem nakrájel na kousky a hodil na osmaženou cibulku. Pak se to jen dochutilo mletou paprikou, česnekem, majoránkou, sůl, pepř a pár minut povařilo s trochou vody. K tomu se nakrájel chleba a bylo to.
Na kolejích to bylo jedno z našich nejlepších jídel.
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 27 zář 2016 08:48
Jednou jsem z ní dělala rizoto a taky mi to chutnalo. Přidala jsem ji k zelenině a rýži a vepřovka tam udělala bezvadnou chuť.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 27 zář 2016 09:24
Zapečené brambory s vepřovou konzervou jsou také dobrota. U nás se vždycky brambory zapékaly pod názvem "co dům dal" a dalo se nich cokoliv co se doma našlo. :)
-
-
- 2 Příspěvků
- 815 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sova
26 srp 2016 20:16
-
-
- 2 Příspěvků
- 991 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
20 kvě 2016 11:13
-
-
- 5 Příspěvků
- 1020 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Peterka
21 zář 2018 07:20
-
-
- 2 Příspěvků
- 1031 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radim Hladík
01 čer 2016 14:05
-
-
- 3 Příspěvků
- 865 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
09 kvě 2017 22:32