Může člověk utratit miliardu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Pavelka David

Může člověk utratit miliardu?

Nový příspěvek od Pavelka David » 19 říj 2016 15:44

Co kdyby někdo vyhrál v Eurojackpotu miliardu. To by snad nemohl nikdy utratit ne?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 19 říj 2016 15:45

Mohl by si nechat tolik aby měl do konce života vystaráno a zbytek dát třeba na nějakou charitu. To by jim udělal velkou radost.

Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 19 říj 2016 15:46

V naší rodině by se to bez problémů utratilo to bych se vsadila :lol: .

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 19 říj 2016 16:22

No myslím, že kdyby chtěl ještě víc a špatně investoval, snadno by mohl o vše přijít. :lol:
Já bych věděla co s tím. Rozdělila bych tu částku stejným dílem mezi ty které mám ráda a ze svého dílu žila bezstarostně až do smrti. :lol:

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 19 říj 2016 16:46

Ale problém je v tom že peníze kazí charakter.Na druhou stranu být chudý a nemocný také stojí za prd.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 19 říj 2016 17:08

I kdybych vyhrál značnou sumu, nikdy bych nedal ani korunu na charitu. Ne, nejsem lakomec, ale stát se má postarat, aby nebylo nutné se skládat mezi občany. Jinak, co to je miliarda? Je to jen hodnota, která lze snadno utratit.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek