Proč zde kradete texty z ostatních webů?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
autor textů

Proč zde kradete texty z ostatních webů?

Nový příspěvek od autor textů » 08 lis 2016 19:23

Může mi někdo vysvětlit proč zde jsou kradené texty z našich webů? To zdejší rádcové neumí napsat text podle sebe ale musí ho ukradnou u nás na webu? Už mi to hodně silně vadí. Není to poprvé co jste nám ukradli texty. Chci slyšet jak se to bude řešit máme na texty autorská práva.

Čekám na odpověď. Pokud nebude nikdo reagovat podniknu další kroky. Na texty máme plná autorská práva. Jsem zvědav jak to budete řešit.

S pozdravem admin webu ze kterých kradete texty !!!!!!Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169
Registrován 12 úno 2016 08:17

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 08 lis 2016 19:37

Díky za upozornění. Podívám se na to. Příspěvky ručně projdu a duplicitní texty smažu. Zřejmě nebudou nějaké příspěvky na sebe po smazání textu navazovat, ale moje chyba měl jsem si to lépe pohlídat. Večer vymyslím řešení které této situaci zabrání a od zítřka to budu lépe hlídat. Za situaci se omlouvám.

autor textů

Nový příspěvek od autor textů » 08 lis 2016 19:57

Ve svém vlastním zájmu to ohlídej. Jinak získáš pověst u vyhledávačů tak blbou že pokud nedostane poradna vyřazení z indexů vyhledávačů za kopírování textů tak ti stejně nebude kvůli duplicitě zobrazovat. Akorát ti tak ty "pomocníci" co neumí napsat text podle svých slov, ale musí ho zkopírovat odjinud pěkně zavaří. Koukám že poradna nejede zase tak dlouho. Dej si na to pozor. Já když rozjížděl weby tak jsem s tím měl taky problém. Dneska už to mám nastavené tak že když někdo začne kopírovat texty = BAN a hotovo. Nepotřebuji člověka co umí jen kopírovat a škodit webu v pověsti u vyhledávačů. Hlídej si to !!!!!

To je moje přátelská rada. Budu rád když to přestane, mám jinou práci než řešit kdo nám krade texty.

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 08 lis 2016 20:23

Našel jsem na to nástroj který mi označí příspěvky co jsou zkopírované odjinud.
Otázka není zkopírovaná ani jedna ale odpovědí je zkopírovaných spousta. Najdu nějaké řešení.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 08 lis 2016 22:09

autor textů Může mi někdo vysvětlit proč zde jsou kradené texty z našich webů? To zdejší rádcové neumí napsat text podle sebe ale musí ho ukradnou u nás na webu? Už mi to hodně silně vadí. Není to poprvé co jste nám ukradli texty. Chci slyšet jak se to bude řešit máme na texty autorská práva.

Čekám na odpověď. Pokud nebude nikdo reagovat podniknu další kroky. Na texty máme plná autorská práva. Jsem zvědav jak to budete řešit.

S pozdravem admin webu ze kterých kradete texty !!!!!!
Vážený admine z konkurenčního webu. Píšeš zde, že ti jsou kradená autorská práva, ale neuvedl jsi konkrétní příklad. Pokud je vložena odpověď i s odkazem, který má souvislost s otázkou, nevidím problém. Je to i v pravidlech nejen tohoto webu.
Jinak bych, být adminem, tak bych ti dal BAN a zablokoval IP adresu, aby se tu nevyskytovali příspěvky tohoto druhu.

Ps. Konkurence je velká, že?

autor textů

Nový příspěvek od autor textů » 08 lis 2016 22:58

Mudrlante, je vidět že nevíš jak weby fungují.
Pokud je vložena odpověď i s odkazem, který má souvislost s otázkou, nevidím problém.
Ty problém nevidíš, problém je to ale velkej. Když u mě na webu zkopíruješ text a vložíš ho sem na poradnu, tak vyhledávač kterej sem v noci přijde (google nebo seznam) si text zaindexuje a jelikož vidí že je zkopírovaný odjinud, nedá ho do svého indexu. Vyhledávače to zdůvodňují tím že není zapotřebí mít 10 stránek se stejným obsahem. Chtějí nabízet ve vyhledávání co nejlepší výsledky a né jeden text v 10 odkazech. A k této poradně si dají opět značku (zase mají zkopírovaný text odjinud). Každým zkopírovaným textem srázíš poradnu v očích vyhledávačů níž. Být Adminem tohoto webu tak dostaneš BAN ty, protože tím co děláš mu škodíš. Až bude někdo hledat na seznamu nebo googlu "Jak vyčistit skvrnu od krve", tak zobrazí tento web místo například na 2 pozici až na 25, protože mají zaznamenáno že je zde spousta zkopírovaných textů odjinud a není pro ně tento web důvěryhodný. Chápeš to konečně?

Když vložíš odkaz na jiný web, tak webu taky škodíš. Každý web má nějaké ranky podle kterých ho vyhledávače hodnotí. S každým odkazem předáváš část ranků jiným webům. Ty tě musí milovat. Ale tento web je na tom s každým odkazem hůř, chápeš to konečně? Nehledě na to že až sem někdo přijde tak bude odkaz sledovat a dočte se tam řešení problému. Myslíš že se pak sem vrátí když takdy řešení problému nenašel? Ale díky tvému odkazu si ho poslal jinam. Takový člověk už se sem nikdy nevrátí. Vědomě posíláš lidi pryč a to není dobře.

Zjisti si něco o SEO optimalizaci webů. Odkaz na článek ti sem dávat nebudu, nechci jako ty webu uškodit dalším odkazem.

Já se sem nepřišel hádat, přišel jsem upozornit na to že mi někdo kopíruje texty z webů, což by se nikomu nelíbilo. Ale potrefená husa se holt vždycky ozve.

Proč myslíš že jsou na všech webech naštvaný když někdo dává odkazy na jiné weby a posílá jim vědomě lidi pryč nebo kopíruje články odjinud? BAN by tu měl dostat někdo jiný, já to ale nejsem.

Nechápu tvou logiku když si přijdu stěžovat že mi něco ukradneš proč bych měl dostat ban. Když někdo přijde k tobě domů že si mu ukradl kolo tak ho necháš taky zavřít za to že ti přišel říct že si zloděj a má pravdu? S tím jsem se teda ještě nesetkal.

To že to na každé poradně v jisté míře tolerují (jeden odkaz za čas) to je jasný. Co s tím mají dělat? Každému kdo dá odkaz dát BAN? To by tam pak neradil nikdo. Věř tomu ale že je to hodně štve.

No nic mějte se, to byla jenom rada zkušeného uživatele. Jde mi totiž i o to že pak koukají vyhledávače blbě i na mě. Jestli přetahuju texty jinam a dělám duplicitu nebo co. Proto mi to celé štve. Ty když si napíšeš články a já přijdu a dám si je k sobě na stránky tak ti to asi moc příjemné taky nebude ne?

Tak sakra piště odpovědi podle svých slov a né že zadám do vyhledávače "Kdy se seká tráva" a článek co mi vyběhne zkopíruju a hodím ho sem jakej jsem bourák že to vím. Opravdu tím škodíte obou webům, jak autorovi tak i tomuto webu. Já mít tuto poradnu tak tu není jediný zkopírovaný článek, prostě bych to banoval. Takto se Vám poradna nerozjede. Vyhledávače nejsou blbci.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 lis 2016 11:06

autore textů, máš pravdu. Nechápu to! Můžeš mi napsat, jak se zachovat situaci, když někdo vloží dotaz: "Byl Karel IV pokřtěn jako Václav?" Jak bys odpověděl vlastními slovy, aby tázající získal co nejpřesnější informaci?
A podobných otázek je nespočet.
Chápu to, že stahování fotek, filmů, softwaru... a jejich následná distribuce je nelegální, ale že by několik okopírovaných slov bylo na trest smrti?! Mám za to, že když se vloží odkaz, tak z toho profituje ten, na jehož stránku se vstoupí. Mimochodem, mám na netu spoustu receptů, podotýkám svých receptů, ale těší mne, že si je zkopírovalo velké množství lidí.
Jinak v tom humbuku vidím prachy!

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 09 lis 2016 14:42

Mudr.Lanta se musím zastat. Je to jeden z nejlepších rádců co tady máme. Jestli nějaký text zkopíroval z tvého webu tak napiš o který web jde já to odstraním. Už jsme vše probrali když se bude kopírovat nějaká citace nebo text bude se uvádět autor zdroj.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek