Vylévat vodu z hadice pračky?
Vylévat vodu z hadice pračky?
Jak to děláte při doprání prádla v pračce? Snažíte se potom dostat vodu z přívodové i odvodové hadice? Bojím se když v odpadové hadici nechám vodu že se poškodí čerpadlo pračky. Proto po každém dopraní prádla vodu z hadice zdlouhavě vylévám. Dělám to pouze já? Není to zbytečné?
Já mám přívod vody do pračky na stálo a odtok vody také přímo do kanalizace. Proto nic nevylévám. Když pračku příště zapnu slyším, že napřed chvíli jede čerpalo, zřejmě tedy vytlačí zbytky vody, jsou-li tam nějaké a teprve potom začne přitékat do pračky voda. Pračka stojí na vyvýšeném místě ve tvaru vaničky ve které je také odtokový kanálek pro případ nehody.
Není potřeba.Pokud to je možné napojit pračku na stálý přívod vody a samostatný uzavírací kohout.Také odtok přes pračkový sifon do odpadu.Potom nic z těch prací neděláte.Pokud ale pračku musíte nouzově napojovat třeba odpad do WC a přívod vody na umyvadlo tak budete stále mít pocit že to někdy může vytéct kdyby třeba hadice spadla na podlahu a tak to sichrujete.Ale není to nutné.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek