Z jakého masa má být řízek?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
leoš18

Z jakého masa má být řízek?

Nový příspěvek od leoš18 » 18 srp 2016 09:11

Co považujete za pravej řízek? Kuřecí, vepřové maso či ještě nějaké jiné? Krůtí řízky taky to jde?




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 18 srp 2016 09:12

Osobně mám nejraději z vepřového masa. Kuřecí ani krůtí nevyhledávám.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 18 srp 2016 09:14

Já z vepřové kýty. :) Kuřecí jsou ale křehčí, někdo je má raději. Z krůty taky jde, bude ale tužší.

Uživatelský avatar
prasák
člen
Příspěvků 891
Registrován 20 bře 2016 07:30

Nový příspěvek od prasák » 18 srp 2016 09:14

Jedině vepřovej. Kuřecí maso to je papír to nepovažuji z řízek.
Zajímavé je že nejvíc lidí jí právě ty kuřecí.

Uživatelský avatar
Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 18 srp 2016 13:06

Je to věc názoru no. Já osobně si dám jak kuřecí tak z vepříka. :)


Jirka

Nový příspěvek od Jirka » 16 lis 2016 19:36

Jedině z krkovičky!!!

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 lis 2016 20:36

Řízek jde udělat snad ze všeho.Z hub, z uzeného masa, ale také i z hovězího, které doporučuji. Ale osobně mám rád z krkovičky, předem naloženou v česneku.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek