Věkový rozdíl mezi dětmi

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Samková

Věkový rozdíl mezi dětmi

Nový příspěvek od Samková » 25 lis 2016 09:41

Prosím chtěla bych se zeptat. Jaký je ideální věkový rozdíl mezi dětmi? Mít je hned po sobě a nebo jim dát nějaký odstup. Pak ale zase bude jeden proti druhému o hodně starší. Chceme dvě děti první už máme čerstvě narozené.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 lis 2016 09:49

Gratuluji k miminku. :P

Těžko odpovědět na otázku. Mé děti jsou od sebe 6 let. První byla dcera, a když se narodil syn, měli jsme doma malou chůvičku, což bylo dobré pro maminku a v pozdější době mohla dcera pomáhat bráškovi v nauce. A třeba můj bratr měl tři děti za sebou, prý ať jsou z jedněch plínek.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 25 lis 2016 11:07

Nelze takto říct co je lepší. Záleží na každém jak si to udělá. Každému vyhovuje něco jiného. Hodně lidí zastává názor mít děti hned po sobě. Něž jít do práce a za pár let až se zapracuje a zvykne si na peníze jít znova na mateřskou. Proto je někdo má hned po sobě a pak už má vyřešeno. Třeba naši mají mě a bráchu o 5 let. Taky se to dá. Větší rozdíl než 10 let už by byl asi divný, no ale najdou se i tací co mají děti po 25 letech. Záleží podle mě na finančních možnostech rodiny, vyřešeném bydlení do budoucna a jiných okolnostech (osobní názor).

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 25 lis 2016 13:05

My jsme tři sourozenci a rozdíl ve věku mezi námi je jen jeden rok. Doma bylo vždycky dost legrace, hráli jsme si spolu a dodnes si dobře rozumíme.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek