Naložené karbanátky v kyselém nálevu vyzkoušený recept

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Naložené karbanátky v kyselém nálevu vyzkoušený recept

Nový příspěvek od Paulie » 09 led 2017 13:13

Nemáte někdo vyzkoušený recept na naložené karbanátky v kyselém nálevu? Koupil jsem si naložené pečenáče (ryby) a byla to paráda. Dělají se i karbanátky ne? Jenomže na netu je desítky receptů. Tak mi napadlo jestli nemáte někdo ozkoušený nějaký :idea:




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 led 2017 14:20

Rybí karbanátky se také dají udělat, jako ty pečenáče a pokud chceš nějaký vyzkoušený recept , tak až přijde manželka domů, poptám se ji. Ona je umí mooooc dobré.

Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 09 led 2017 14:26

To by bylo super :-)( . Nemusí být rybí , stačí normální karbanátky.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 led 2017 15:57

Půl kg mletého vepřového masa
1 vejce
1 cibule
1 rohlík
sůl
pepř a sádlo na smažení.
Karbanátky udělat určitě zvládáš, že jo.

Nálev
3 sklenice vody
1 sklenice octu 8%
3 lžíce cukru
3 bobkové listy
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře a jedná velká cibule.

Nálev uděláš: Všechny suroviny (cibuli na délku pokrájenou) povaříš 3-4 minuty.
Do vhodné nádoby vložíš karbanátky, zaliješ horkým nálevem, necháš vychladnout a potom uložit aspoň 24 hodin do ledničky.
Pokud si nevíš s něčím rady, dej vědět.
:-pa

Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 09 led 2017 16:20

Zítra je zkusím. Děkuju za recept :-y


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek