Naložené karbanátky v kyselém nálevu vyzkoušený recept
Naložené karbanátky v kyselém nálevu vyzkoušený recept
Nemáte někdo vyzkoušený recept na naložené karbanátky v kyselém nálevu? Koupil jsem si naložené pečenáče (ryby) a byla to paráda. Dělají se i karbanátky ne? Jenomže na netu je desítky receptů. Tak mi napadlo jestli nemáte někdo ozkoušený nějaký :idea:
Půl kg mletého vepřového masa
1 vejce
1 cibule
1 rohlík
sůl
pepř a sádlo na smažení.
Karbanátky udělat určitě zvládáš, že jo.
Nálev
3 sklenice vody
1 sklenice octu 8%
3 lžíce cukru
3 bobkové listy
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře a jedná velká cibule.
Nálev uděláš: Všechny suroviny (cibuli na délku pokrájenou) povaříš 3-4 minuty.
Do vhodné nádoby vložíš karbanátky, zaliješ horkým nálevem, necháš vychladnout a potom uložit aspoň 24 hodin do ledničky.
Pokud si nevíš s něčím rady, dej vědět.
1 vejce
1 cibule
1 rohlík
sůl
pepř a sádlo na smažení.
Karbanátky udělat určitě zvládáš, že jo.
Nálev
3 sklenice vody
1 sklenice octu 8%
3 lžíce cukru
3 bobkové listy
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře a jedná velká cibule.
Nálev uděláš: Všechny suroviny (cibuli na délku pokrájenou) povaříš 3-4 minuty.
Do vhodné nádoby vložíš karbanátky, zaliješ horkým nálevem, necháš vychladnout a potom uložit aspoň 24 hodin do ledničky.
Pokud si nevíš s něčím rady, dej vědět.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Příspěvků
- 2120 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
30 bře 2018 08:34