Jsem velký šmírák ???

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Anonym TOM

Jsem velký šmírák ???

Nový příspěvek od Anonym TOM » 26 led 2017 20:21

Rád pozoruji co se děje na chodbě a poslouchám sousedy o čem se baví. Je to normalni když v paneláku posloucháte co se děje na chodbě? Mám už od frňáku a čela vymačkaný pložky na dveřích u kukátka. :lol: :lol:
IMG_20170126_201742.jpg

Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 26 led 2017 20:23

:lol: :lol: :lol: :lol:
Lidská zvědavost je obrovská. :-ch

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 26 led 2017 21:36

Nejsi. Když u mne někdo zazvoní, podívám se do kukátka a pokud tam není známá osoba nebo uniformovaná osoba, nereaguji.

Fajt

Nový příspěvek od Fajt » 26 led 2017 21:40

Člověk je zvědavej co se kde děje. Proto mají bulvární časopisy tolik prodejů. Lidi zajímá každý drb. a:-) A takové poslouchání o čem se baví sousedi je pro každého nájemníka terno. -:-/

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 led 2017 06:39

Mudr.Lant Nejsi. Když u mne někdo zazvoní, podívám se do kukátka a pokud tam není známá osoba nebo uniformovaná osoba, nereaguji.
Já nemusím slídit v kukátku a vím, co se v paneláku děje. Z pohodlí křesla slyším, klepání řízků, štěkání psa, dupání dětí, nadávajícího souseda na politiku a v noci i sténání ženy. /:/)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 led 2017 07:22

Fajt Člověk je zvědavej co se kde děje. Proto mají bulvární časopisy tolik prodejů. Lidi zajímá každý drb. a:-) A takové poslouchání o čem se baví sousedi je pro každého nájemníka terno. -:-/
Fajte, každý člověk ne. :lol: Mne co se děje u sousedů nezajímá a oceňuji sousedy, kteří se nezajímají i mě. :)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek