Z jakého chleba se dělají topinky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Na párty

Z jakého chleba se dělají topinky?

Nový příspěvek od Na párty » 28 úno 2017 22:26

Mám ještě chuť na topinky takhle večer. Je lepší použít na topinky tvrdý chleba nebo čerstvý měkký?




nechápavá
člen
Příspěvků 491
Registrován 09 úno 2017 10:01

Nový příspěvek od nechápavá » 28 úno 2017 23:00

Tvrdý chleba se spíš takto využije, ale topinky se mohou dělat z obojího. Namoč si dlaň a navlhči krajíc z obou stran, aby "nepil" omastek, na kterém je budeš dělat.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 01 bře 2017 07:38

Já je peču nasucho v topinkovači. Potírám máslem až upečenou topinku. Smaženou na pánvi a nacucanou omastkem bych asi nepozřela. :) Používám tvrdý chleba, aby se zužitkoval.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 01 bře 2017 07:49

Já jsem vyrobil na pánev plochou poklici o průměru vnitřního rozměru pánve.Tím se dá chleba stlačit a je prpopečený po celé ploše asi tak do dvou minut a tuku to moc nenasaje.Topinky jsou normálně vláčné a nejsou tvrdé.Jediný co je že podle síly přítlaku se poněkud zeslabí.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek