Nemůžu nikde najít kartičku pojišťovny a potřebuju jít k lékaři na oční. Pojišťovnu mám stále stejnou. Vezme mi?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Ošetří mi lékař bez kartičky pojišťovny?
Jak říká Mudr.Lant: U "obvoďáka" ji nepotřebuji. Všude jinde je třeba ji mít a to i tam, kde mám zavedenou kartu. Lékař totiž nemůže vědět, zda jsem nezměnil pojišťovnu. Pokud se nejedná o akutní ošetření měl by ji vyžadovat a pokud tě ošetří bez ní, jedná na vlastní riziko, zdravotní pojišťovna mu to nemusí zaplatit.
PS: Z češtiny tazatele mně (mi) běhá mráz po zádech :twisted: Vezme mi lékař? Co mi vezme Lékař už mi zná. Komu tě zná Snad mi vezme. Znovu: Co mi vezme Příšerné
PS: Z češtiny tazatele mně (mi) běhá mráz po zádech :twisted: Vezme mi lékař? Co mi vezme Lékař už mi zná. Komu tě zná Snad mi vezme. Znovu: Co mi vezme Příšerné
Jestli tady chcete mít víc otázek, není dobré navážet se do tazatelů. Já bych se víckrát tam, kde mne kamenovali, že neumím česky nezeptala. Poradna není o češtině, ale je určena pro lidi kteří potřebují poradit. A pokud vím, to často používané mi je moravské nářečí.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek