Rozdíl mezi normální a smaženou jíškou ?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Cilka

Rozdíl mezi normální a smaženou jíškou ?

Nový příspěvek od Cilka » 18 dub 2016 18:14

Jaký je rozdíl mezi jíškou mouka ve vodě a nebo mouka osmažená na tuku? V čem je rozdíl? V chuti?




Matěj123

Nový příspěvek od Matěj123 » 18 dub 2016 20:39

Smažená dohněda udělá lepší chuť a barvu.

Uživatelský avatar
Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 18 dub 2016 20:51

Když ji osmažíš tak je taková voňavější.

babka

Nový příspěvek od babka » 18 dub 2016 21:28

Pokud chceš udělat světlou omáčku, použij mouku rozmíchanou ve vodě. Pokud tmavou omáčku, osmaž mouku na tuku.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek