Nerovnoměrné sjeté pneumatiky ?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Adas

Nerovnoměrné sjeté pneumatiky ?

Nový příspěvek od Adas » 05 srp 2017 12:52

Je to normální že se pneumatiky sjíždí nerovnoměrně u auta?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 05 srp 2017 12:57

Musíš uvést něco víc. Co znamená "nerovnoměrně sjeté pneumatiky"? Normální je, že se nesjíždí stejně na přední a na zadní nápravě. Víc ti bez dalších podrobností říct neumím.

Adas

Nový příspěvek od Adas » 05 srp 2017 13:13

Myslím to tak že jsou na krajích více sjeté než uprostřed.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 05 srp 2017 13:17

Nekontroluješ tlak a jsou podhuštěné. Kdyby se ti více sjížděly uprostřed než na krajích, pak by byly přehuštěné.

Adas

Nový příspěvek od Adas » 05 srp 2017 13:20

Satame díky, to by mě nenapadlo. Budu se tím řídit. Dík moc.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 05 srp 2017 13:24

Soudím podle tvých údajů. Ale pokud jsou na předku na vnějších okrajích sjeté podstatně více, než na vnitřních, pak je třeba také zkontrolovat geometrii (sbíhavost).

Adas

Nový příspěvek od Adas » 05 srp 2017 13:33

Zkusím dofouknout ty kola a uvidím. Máš pravdu že na to kašlu a nekontroluju to.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 srp 2017 15:50

Nerovnoměrně sjeté pneumatiky nejsou jen vlivem sbíhavosti, ale i špatnou funkcí tlumičů, pérování a třeba i ostrou jízdou v zatáčkách a nekvalitních pneu.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 05 srp 2017 17:42

Adas Myslím to tak že jsou na krajích více sjeté než uprostřed.
Mudr.Lant Nerovnoměrně sjeté pneumatiky nejsou jen vlivem sbíhavosti, ale i špatnou funkcí tlumičů, pérování a třeba i ostrou jízdou v zatáčkách a nekvalitních pneu.
Jo, a má v prdeli tlumiče, péra, a jezdí jako kráva na 20 let starých protektorech :lol: :-)( :lol: :-)( :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 srp 2017 10:14

Satame, četl jsi moji odpověď celou? Rád ti hlavní část připomenu: Nerovnoměrně sjeté pneumatiky nejsou jen vlivem sbíhavosti..., čímž jsem chtěl říci, že nejenom sbíhavosti se nerovnoměrně sjíždí pneu. Máš za to, že jsem napsal něco nesprávného? Pokud ano, oprav mne. Děkuji, jiný satame!

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 srp 2017 10:45

Mudr.Lant Satame, četl jsi moji odpověď celou? Rád ti hlavní část připomenu: Nerovnoměrně sjeté pneumatiky nejsou jen vlivem sbíhavosti..., čímž jsem chtěl říci, že nejenom sbíhavosti se nerovnoměrně sjíždí pneu. Máš za to, že jsem napsal něco nesprávného? Pokud ano, oprav mne. Děkuji, jiný satame!
Seš mimo mísu, neodpovídáš na otázku a její doplnění. Sice jsi měl pravdu, ale tazatele nezajímá obecný problém, ale jeho konkrétní.
Mohl bych říci, že nevím, o co ti jde. Ale já to vím. Jen ty nechápeš, že se tady svými nenávistnými a nesouvisejícími výlevy stále více znemožňuješ. A to tu budeš říkat něco o nepřizpůsobivých. Zrovna ty /:/)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 srp 2017 11:00

Milý hochu, uvědom si, že se někdo příště zeptá na podobný problém a vyhledá si tuto otázku i s odpověďmi, zjistí, že to není jen sbíhavostí, ale i třeba tlumiči. Ale ty to nepochopíš. :lol:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 srp 2017 11:06

Mudr.Lant Milý hochu, uvědom si, že se někdo příště zeptá na podobný problém a vyhledá si tuto otázku i s odpověďmi, zjistí, že to není jen sbíhavostí, ale i třeba tlumiči. Ale ty to nepochopíš. :lol:
Jednak mě natahej do rodiny, nejsem pro tebe hoch, a jednak tvá odpověď je tak obecná, že nepomůže nejen tady tazateli ale ani nikomu jinému.
Ale to zase holt nepochopíš ty.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 srp 2017 11:11

Co má společného hoch s rodinou, hochu?! :-:u
Za to tvá odpověď je genitální, což.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 srp 2017 11:17

Máš pravdu s tou rodinou. Vy se asi titulujete v rodině jinak, ale to slovo sem nesmím napsat, porušil bych Pravidla :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 srp 2017 11:19

Ty něco říkej o pravidlech, zrovna ty!

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 srp 2017 11:24

A ty si myslíš, že mandát na jejich porušování máš jenom ty, viď? Nikdo jiný nesmí, to se hned pan Dokonalý ozve :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 srp 2017 11:34

To ne, mandát nemám, proč taky, ale doposud nechápu tyto slova: Byl bych rád, kdyby poradna pochopila, že vrácený satam je jiný, než ten minulý. :-:u

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 srp 2017 13:04

Tak se laskavě začni chovat normálně a bude to. S tebou a tvým nechutným chováním to nejde :twisted:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 srp 2017 13:19

A pokud sis chlapče nevšiml, tak se chovám naprosto normálně s výjimkou reakcí na tvé schválnosti. To ty jsi jiný kolík, chováš se nemístně nejen ke mně, ale už i k mowlovi. Ten se zatím drží. Obávám se, že Ann jsi do své žumpy stáhl s sebou. Ale díky bohu už jen radí a do tvých přiblblých invektiv se nezapojuje. Snad už u toho zůstane.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 srp 2017 15:13

Hochu, ano, chováš se naprosto normálně, tak jako před předešlým BAN-em, a tvoje sliby, zde označené modrou barvou jsou jen slova zoufalce, který, ač vyhozen dveřmi, vlezl oknem, aby obrátil na sebe pozornost. Až tě mowla pozná lépe, pochopí, že ty nejsi zrovna tím nejlepším parťákem. Ann, nechej na pokoji. Když z počátku stála při tobě, to sis liboval, že máš komplice, ale později pochopila jaký jsi člověk, soudím, že se rozhodla velice správně, když tě poslala do někam.
A na tvůj návrh, zakopat válečnou sekeru..... nenech se vysmát.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 srp 2017 15:32

Ach jo, s člověkem tvé mentální úrovně je každá snaha o normální rozhovor marná. Tu sekyru nezakopávej, zakopej sebe, třeba to pomůže.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 06 srp 2017 19:09

satam Obávám se, že Ann jsi do své žumpy stáhl s sebou.
Obáváš se zbytečně. :lol: Už tě znám, tak na tvoje názory raději nereaguji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 srp 2017 22:31

Ann Obáváš se zbytečně. :lol: Už tě znám, tak na tvoje názory raději nereaguji.
:-)( :-y :-pa

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 07 srp 2017 01:02

Ann Obáváš se zbytečně. :lol: Už tě znám, tak na tvoje názory raději nereaguji.
Také celkem nemáš na co reagovat. Nic jsi mi neudělala, tak nevím, proč bych se tě jakkoli dotýkal. A moje rady jsou rady, nic jiného.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek