Sbírat lejna i po malých psech?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Erik6567

Sbírat lejna i po malých psech?

Nový příspěvek od Erik6567 » 29 srp 2017 13:07

Musí se ve městech sbírat lejna i po malých psech? Soused který má malého psa tvrdí, že nemusí že to hned rozpustí déšť.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 29 srp 2017 13:13

Erik6567 Musí se ve městech sbírat lejna i po malých psech? Soused který má malého psa tvrdí, že nemusí že to hned rozpustí déšť.
Takovému sousedovi bych
a) zařídil návštěvu policajtů
b) pomazal lejno jeho miláčka po xixtu
Nesnáším majitele/ky nevychovaných psů a nevychované pejskare/ky...
Vychovaní psi mi nevadí...

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 29 srp 2017 13:29

Erik6567 Musí se ve městech sbírat lejna i po malých psech? Soused který má malého psa tvrdí, že nemusí že to hned rozpustí déšť.
Samozřejmě že musí! Ve městech jsou u košů sáčky na sběr psích exkrementů. Já vědět kdo to tam nechal, seberu to za něj a hodím mu to do schránky na dopisy. :lol:

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 29 srp 2017 13:52

Ann Samozřejmě že musí! Ve městech jsou u košů sáčky na sběr psích exkrementů. Já vědět kdo to tam nechal, seberu to za něj a hodím mu to do schránky na dopisy. :lol:
Kámoška je drsnější, takové howinko od malého psa hodila po majitelce, trefila se do výstřihu...
:lol: :lol: :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 29 srp 2017 17:26

Jen u nás, v paneláku, je 10 psů a pejsků a vidím je, jak chodí venčit psy a musím konstatovat, že všichni jsou ohleduplní k ostatním obyvatelům, jen jedna sousedka, která bydlí nade mnou, ráda vytřepávala nějakou pokrývku s chlupy od psa. Jednou ráno to takto dělala, já vylezl na židli, chytil jsem jeden konec deky a vyškubl jsem ji ho z ruky, ale tak prudce, že jsem ji málem strhl z balkonu a od té doby to už nedělá. :-ch

Anneska
člen
Příspěvků 44
Registrován 21 srp 2017 14:51

Nový příspěvek od Anneska » 30 srp 2017 13:08

Zajímavý názor, že by se sbírání odvíjelo od velikost :D

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek