Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Zlatuše Sitová
Nový příspěvek
od Zlatuše Sitová » 08 zář 2017 11:45
Jak mám ochutnat syrové maso na karbanátky ve kterém už jsou i vejce a nechci dostat salmonelózu? Zajímalo by mě chuť jestli je to dost slané atd.
-
Vratislav
Nový příspěvek
od Vratislav » 08 zář 2017 11:47
Můžeš si udělat jeden miniaturní karbanátek a ten osmažit v troše oleje.
-
Vratislav
Nový příspěvek
od Vratislav » 08 zář 2017 11:48
To je dobrý nápad. Takový karbanátek bude smažený za minutu a budeš mít jasno jak je maso ochucené.
-
Romana
Nový příspěvek
od Romana » 08 zář 2017 11:49
U nás se dříve ochutnávalo i syrové maso na karbanátky ale v dnešní době už se toho také bojím.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 08 zář 2017 19:01
Nic by se ti nestalo, kdybys ochutnala syrové maso a pokud to nechceš dělat, dám ti radu řezníka: Na každý kilogram masa dej 2 dkg soli a maso je tak akorát.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 09 zář 2017 08:39
Všechnmy rady jsou dobré.Ale na tvém místě bych zase nabyl cimprlich.Za celou dobu co jsem dělal zabíjačky a že jich bylo jsem z masa nikdy nic nechytil.Pokud to není z nějakého pochybného kšeftu tak každé maso prochází veterinární kontrolou.Pokud je to maso staré a oslizlé tak se to musíš naučit rozeznat.Ale ani to neznamená že není schopné za určitých podmínek konzumace.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1422 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Patricie
14 srp 2016 19:41
-
-
- 2 Příspěvků
- 715 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
04 kvě 2017 18:18
-
-
- 2 Příspěvků
- 1156 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
04 srp 2016 08:34
-
-
- 4 Příspěvků
- 1304 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pepina
19 říj 2016 08:57
-
-
- 2 Příspěvků
- 1083 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lucka
02 led 2017 16:02