Jak ochutnat syrové maso?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Zlatuše Sitová

Jak ochutnat syrové maso?

Nový příspěvek od Zlatuše Sitová » 08 zář 2017 11:45

Jak mám ochutnat syrové maso na karbanátky ve kterém už jsou i vejce a nechci dostat salmonelózu? Zajímalo by mě chuť jestli je to dost slané atd.




Vratislav

Nový příspěvek od Vratislav » 08 zář 2017 11:47

Můžeš si udělat jeden miniaturní karbanátek a ten osmažit v troše oleje.

Vratislav

Nový příspěvek od Vratislav » 08 zář 2017 11:48

To je dobrý nápad. Takový karbanátek bude smažený za minutu a budeš mít jasno jak je maso ochucené.

Romana

Nový příspěvek od Romana » 08 zář 2017 11:49

U nás se dříve ochutnávalo i syrové maso na karbanátky ale v dnešní době už se toho také bojím.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 08 zář 2017 19:01

Nic by se ti nestalo, kdybys ochutnala syrové maso a pokud to nechceš dělat, dám ti radu řezníka: Na každý kilogram masa dej 2 dkg soli a maso je tak akorát.


dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 09 zář 2017 08:39

Všechnmy rady jsou dobré.Ale na tvém místě bych zase nabyl cimprlich.Za celou dobu co jsem dělal zabíjačky a že jich bylo jsem z masa nikdy nic nechytil.Pokud to není z nějakého pochybného kšeftu tak každé maso prochází veterinární kontrolou.Pokud je to maso staré a oslizlé tak se to musíš naučit rozeznat.Ale ani to neznamená že není schopné za určitých podmínek konzumace.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek