Kde nechat dozrát syrečky?
Kde nechat dozrát syrečky?
Syrečky jsou po rozkrojení uvnitř ještě bílé. Jedná se nejspíš o nevyzrálý tvaroh. Kde je nechat aby dozrály? Můžu je dát do lednice?
Také přispěji trošku do diskuse.Už je to tak dvacet roků možná víc jsem koupil asi 5 ks sýru Romadur.Měl jsem škodovku a nákup ještě s dalším na přední sedačce.No abych to zkrátil.Asi po třech měsících při takovém větším úklidu pod sedačkou bylo v igelitovém pytlíku 5 ks sýru romadůr.Ale abych pravdu řekl tak úplně v jiné konzistenci než by člověk očekával.Sýr byl vyzrálý jako tvrdý zkrátka cihla.A byl opravdu chutný i když poměrně slanější.A co je zajímavé že ani celou dobu nebyl cítit.Ne proto že v mém auťáku by byl větší smrad než z toho Romaduru ale prostě tak nějak zrál bez smradu.Vždy když tuto příhodu někde dám k dobru tak prý kecám.Ale nekecám a opravdu to bylo tak jak to píši.
dabač Také přispěji trošku do diskuse.Už je to tak dvacet roků možná víc jsem koupil asi 5 ks sýru Romadur.Měl jsem škodovku a nákup ještě s dalším na přední sedačce.No abych to zkrátil.Asi po třech měsících při takovém větším úklidu pod sedačkou bylo v igelitovém pytlíku 5 ks sýru romadůr.Ale abych pravdu řekl tak úplně v jiné konzistenci než by člověk očekával.Sýr byl vyzrálý jako tvrdý zkrátka cihla.A byl opravdu chutný i když poměrně slanější.A co je zajímavé že ani celou dobu nebyl cítit.Ne proto že v mém auťáku by byl větší smrad než z toho Romaduru ale prostě tak nějak zrál bez smradu.Vždy když tuto příhodu někde dám k dobru tak prý kecám.Ale nekecám a opravdu to bylo tak jak to píši.