Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Zdena Tichá
Nový příspěvek
od Zdena Tichá » 12 kvě 2016 09:28
Budu vařit rajskou omáčku . Jaké maso je nejlepší použít?
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 12 kvě 2016 14:10
Můžeš použít například hovězí krk, nebo hovězí přední bez kosti.
-
Luky666
Nový příspěvek
od Luky666 » 12 kvě 2016 15:34
Můžeš použít i masové kuličky z mletého masa.
-
-
- 2 Příspěvků
- 924 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
25 dub 2016 07:16
-
-
- 2 Příspěvků
- 1083 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hurry
18 bře 2017 07:48
-
-
- 1 Příspěvků
- 550 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
21 črc 2018 16:02
-
-
- 2 Příspěvků
- 1519 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od saša
05 bře 2016 11:50
-
-
- 2 Příspěvků
- 1027 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radim Hladík
01 čer 2016 14:05