Z jakého masa se vaří rajská omáčka ?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Zdena Tichá

Z jakého masa se vaří rajská omáčka ?

Nový příspěvek od Zdena Tichá » 12 kvě 2016 09:28

Budu vařit rajskou omáčku . Jaké maso je nejlepší použít?




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 12 kvě 2016 14:10

Můžeš použít například hovězí krk, nebo hovězí přední bez kosti.

Luky666

Nový příspěvek od Luky666 » 12 kvě 2016 15:34

Můžeš použít i masové kuličky z mletého masa.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek