O kolik je zpožděný televizní signál?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Zbyněk

O kolik je zpožděný televizní signál?

Nový příspěvek od Zbyněk » 16 říj 2017 12:59

Máme na střeše anténu a chytám televizi přes set-top box v paneláku. Pokud si seřídím hodinky přesně kdy začínají Televizní noviny v 19:30, budu mít na vteřinu přesný čas? Nebo je televizní vysílání o několik vteřin zpožděné?

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 říj 2017 13:09

Ke kontrole si pusť rádio i TV a zjistíš, že rozdíl mezi časy bude dělat i několik sekund.

Zbyněk

Nový příspěvek od Zbyněk » 16 říj 2017 13:10

Snažím se právě synchronizovat s přesným časem mobilní aplikaci od Googlu na ověření hesla a hlásí mi to že mám špatný čas. Ještě to večer zkusím. Hraje tam totiž roli každá vteřina. Heslo je vždy platný jen několik vteřin.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 říj 2017 13:14

Zbyněk Snažím se právě synchronizovat s přesným časem mobilní aplikaci od Googlu na ověření hesla a hlásí mi to že mám špatný čas. Ještě to večer zkusím. Hraje tam totiž roli každá vteřina. Heslo je vždy platný jen několik vteřin.
Můžeš vyzkoušet tuto aplikaci: http://www.presny-cas-online.cz/

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 16 říj 2017 16:54

Odkaz pana Doktora funguje bezchybně, já používám meteostanici, synchronizovanou s časovým normálem a je čas přesně na vteřinu stejný, jako v odkazu.

Zbyněk

Nový příspěvek od Zbyněk » 16 říj 2017 16:56

Díky moc.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek