Ranní tlačenice na záchodě?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Terka28

Ranní tlačenice na záchodě?

Nový příspěvek od Terka28 » 19 říj 2017 08:58

Jak to řešit když bydlíte v paneláku ve čtyřech a každé ráno je problém s obsazeným záchodem? Každé ráno mám pocit že mi praskne břicho než se dostanu na záchod až tam bude volno.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 19 říj 2017 09:04

:lol: :lol: :lol:
Vstaň prostě o 10 minut dřív...

Terka28

Nový příspěvek od Terka28 » 19 říj 2017 09:16

To je právě problém že se mi většinou ještě nechce na záchod. Kdyby tak šlo si zvyknout chodit na záchod večer místo ráno ale to nejde.

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 19 říj 2017 09:57

Terka28 ... chodit na záchod večer místo ráno ale to nejde.
No jo, to nejde - protože celou noc funguje zažívání a ráno se musíš metabolitů zbavit...
;)
Nařiď si budíka - a zjistíš, že jakmile vstaneš a uděláš 'pár kroků', na záchod se ti chtít bude...
A až ostatní zablokují toaletu, budeš v klidu - a v klidu si budeš moct užít prázdné koupelny či kuchyně...
;)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 19 říj 2017 09:59

Ještě je možnost pro tyto naléhavé případy si pořídit chemické WC. Může sloužit jako rezerva a poslední záchrana, když je na záchodě obsazeno. ;)

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 19 říj 2017 10:05

Ann Ještě je možnost pro tyto naléhavé případy si pořídit chemické WC. Může sloužit jako rezerva a poslední záchrana, když je na záchodě obsazeno. ;)
Ann - na balkon??

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 19 říj 2017 10:05

Vím, že existují lidé, kteří v takovém případě pokud je to neudržitelné, vyčůrají se do umyvadla. Sice je to eklhaft, ale pořád lepší řešení, než to pustit kamkoli jinam. Ovšem se stolicí nevím, nevím....

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 19 říj 2017 16:48

Terka28 Jak to řešit když bydlíte v paneláku ve čtyřech a každé ráno je problém s obsazeným záchodem? Každé ráno mám pocit že mi praskne břicho než se dostanu na záchod až tam bude volno.
To je tak, když ten před tebou čte Rodokapsy a chce dočíst kapitolu. :lol:
Jinak ti doporučuji na noc nepít větší množství nápojů, nedej bože piva, a nenarvat si žaludek k prasknutí.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 19 říj 2017 17:26

Mudr.Lant To je tak, když ten před tebou čte Rodokapsy a chce dočíst kapitolu. :lol:
Jinak ti doporučuji na noc nepít větší množství nápojů, nedej bože piva, a nenarvat si žaludek k prasknutí.
Jo, já budu večer přemýšlet, co jíst a co pít, abych se ráno mohl jít vy..at jako poslední a neměl problémy. To by mě mohla rodina milovat :lol: :lol: :lol:
A vůbec: Doma jsme byly čtyři na jeden hajzlík spojený s koupelnou a stačili jsme se vystřídat, takže tomu trochu nerozumím. Je to myslím jen o vzájemných ohledech a vyhovění si.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek