Ranní tlačenice na záchodě?
Ranní tlačenice na záchodě?
Jak to řešit když bydlíte v paneláku ve čtyřech a každé ráno je problém s obsazeným záchodem? Každé ráno mám pocit že mi praskne břicho než se dostanu na záchod až tam bude volno.
No jo, to nejde - protože celou noc funguje zažívání a ráno se musíš metabolitů zbavit...Terka28 ... chodit na záchod večer místo ráno ale to nejde.

Nařiď si budíka - a zjistíš, že jakmile vstaneš a uděláš 'pár kroků', na záchod se ti chtít bude...
A až ostatní zablokují toaletu, budeš v klidu - a v klidu si budeš moct užít prázdné koupelny či kuchyně...

To je tak, když ten před tebou čte Rodokapsy a chce dočíst kapitolu.Terka28 Jak to řešit když bydlíte v paneláku ve čtyřech a každé ráno je problém s obsazeným záchodem? Každé ráno mám pocit že mi praskne břicho než se dostanu na záchod až tam bude volno.

Jinak ti doporučuji na noc nepít větší množství nápojů, nedej bože piva, a nenarvat si žaludek k prasknutí.
Jo, já budu večer přemýšlet, co jíst a co pít, abych se ráno mohl jít vy..at jako poslední a neměl problémy. To by mě mohla rodina milovatMudr.Lant To je tak, když ten před tebou čte Rodokapsy a chce dočíst kapitolu.![]()
Jinak ti doporučuji na noc nepít větší množství nápojů, nedej bože piva, a nenarvat si žaludek k prasknutí.

A vůbec: Doma jsme byly čtyři na jeden hajzlík spojený s koupelnou a stačili jsme se vystřídat, takže tomu trochu nerozumím. Je to myslím jen o vzájemných ohledech a vyhovění si.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek