Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Monča
Nový příspěvek
od Monča » 13 lis 2017 16:15
Koupila jsem novou paličku na maso. Z jedné strany jsou klasické výstupky ale z druhé strany jsou jakoby hřebíky jeden vedle druhého. K čemu se ta strana s hřebíky používá?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 13 lis 2017 17:02
Říká se tomu tenderizer a používá se k narušení hrubých vláken masa aniž bys je musela rozmlatit napadrt...
Na tužší červená masa (hovězí, koňské, starou divočinu - jelení, šanci, klokaní, velbloudí...).

-
-
- 3 Příspěvků
- 1126 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
09 lis 2016 07:11
-
-
- 3 Příspěvků
- 1117 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pulinek
14 čer 2016 14:25
-
-
- 3 Příspěvků
- 1238 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
31 črc 2016 11:21
-
-
- 2 Příspěvků
- 1051 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
31 led 2017 07:14
-
-
- 2 Příspěvků
- 934 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
08 úno 2017 14:21