Platí za mě úřad práce sociální i zdravotní pojištění?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Platí za mě úřad práce sociální i zdravotní pojištění?
Nesmyslná a nepravdivá odpověď! Doba evidence na ÚP se „do důchodu jako placená“ nepočítá.Ann Ano. Neplatí to sice přímo úřad práce, ale platí to stát. Když se nahlásíš na pracáku, povinnost platit zdravotní a sociální pojištění nemáš. Přesto se ti do důchodu bude započítávat jako zaplacené.
Nepřesná odpověď: Doba evidence na ÚP se do doby důchodového pojištění započítává částečně.Mudr.Lant ÚP platí pouze zdravotní pojištění, ale jak píše Ann, doba evidence se započítává do důchodu.
Více (ať nemusím psát znovu) v otázce: Platí ÚP i sociální pojištění?
Je to doba vyčleněná. Nic neovlivní, tedy ani nárok na důchod a výši důchodových dávek. Roky se počítají stejně, jako kdyby sociální pojištění placené bylo. Proto ta moje větička do důchodu se ti započítávat bude. Je to napsáno tak, aby pochopil každý.24eu Nesmyslná a nepravdivá odpověď! Doba evidence na ÚP se „do důchodu jako placená“ nepočítá.
Zkusím opravit všechny: Doba na ÚP se započítává pro důchod, ale jednak ne donekonečna a jednak se redukuje, nezapočítává se plná doba.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.Ann Je to doba vyčleněná. Nic neovlivní, tedy ani nárok na důchod a výši důchodových dávek. Roky se počítají stejně, jako kdyby sociální pojištění placené bylo. Proto ta moje větička do důchodu se ti započítávat bude. Je to napsáno tak, aby pochopil každý.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 7 Příspěvků
- 3346 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
19 lis 2017 11:45
-
- 2 Příspěvků
- 1541 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
18 kvě 2016 20:18
-
- 4 Příspěvků
- 1782 Zobrazení
-
07 čer 2018 06:44
-
-
Co když zaměstnavatel neplatí zdravotní sociální pojištění ?
od Helena Dostálová » 10 dub 2017 09:10 » - 5 Příspěvků
- 1779 Zobrazení
-
10 dub 2017 11:54
-
-
-
Musím platit zdravotní a sociální pojištění i bez výdělku?
od Julie Kaufnerová » 10 kvě 2017 14:44 » - 8 Příspěvků
- 3092 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
10 kvě 2017 21:03
-