Co děláte, máte-li že vzteku chuť do něčeho praštit...?
Co děláte, máte-li že vzteku chuť do něčeho praštit...?
... a přitom víte, že podobná 'kratochvile' situaci jen zhorší?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.

Jeden poznatek .Můj bývalý soused už je to dost roků.Na silvestra jej manželka tak strašně naštvala že aby ji eventuálně neublížil nebo přímo nezabil tak praštil pěstí do dveří.No a protože to byl urostlý mládenec a plný síly tak ruka těmi dveřmi prošla a on si o ty dveře ošklivě poranil ruku.Musela to být ale pořádná pecka .Dveře prostřelený skrz naskrz.No co budu povídat,Odvoz na chirurgii kde mu to sešili.Stehů měl požehnaně.Takže můj poznatek do ničeho netřískat.
No jo no...dabač Jeden poznatek .Můj bývalý soused už je to dost roků.Na silvestra jej manželka tak strašně naštvala že aby ji eventuálně neublížil nebo přímo nezabil tak praštil pěstí do dveří.No a protože to byl urostlý mládenec a plný síly tak ruka těmi dveřmi prošla a on si o ty dveře ošklivě poranil ruku.Musela to být ale pořádná pecka .Dveře prostřelený skrz naskrz.No co budu povídat,Odvoz na chirurgii kde mu to sešili.Stehů měl požehnaně.Takže můj poznatek do ničeho netřískat.
Taky mám nějaké 'oděrky'...

Ne, nečetl jsem návod, takže to dopadlo dobře...Mudr.Lant Tak jak dopadla montáž stolu? Zůstaly ti nějaké šroubky, podložky, vruty...?

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 5 Příspěvků
- 1668 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
08 čer 2017 09:55
-
- 4 Příspěvků
- 1527 Zobrazení