Kde a s kým budete trávit vánoční svátky a Silvestr?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Kde a s kým budete trávit vánoční svátky a Silvestr?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 08 pro 2017 19:25

Já vím, je to ještě pár dnů, co se sejdeme u vánočního stolu, ale máte už nějakou vizi co a jak?
Já už to mám vyřešené. Letos budeme s manželkou sami slavit Štědrovečerní večeři doma. A na I. svátek se sejdou u nás všichni s rodiny a na Silvestra to vypadá tak, že budeme hlídat ty naše nejmenší vnoučátka, protože jejich rodiče půjdou do společnosti přátel a kamarádu.
A co vy?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 08 pro 2017 19:29

Tak teď ses dobře trefil. Štědrý večer i Silvestra sloužím, takže je to jasné. Když to dobře dopadne, zvládnu štědrovečerní večeři s rodinou a nadílka bude až budeme mít oba se ženou volno. O Silvestru ani nemluvím......

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 08 pro 2017 19:36

satam Tak teď ses dobře trefil. Štědrý večer i Silvestra sloužím, takže je to jasné. Když to dobře dopadne, zvládnu štědrovečerní večeři s rodinou a nadílka bude až budeme mít oba se ženou volno. O Silvestru ani nemluvím......
To snad zákazníci sedí doma u kapra, nebo ne? :-ch

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 08 pro 2017 19:49

Mudr.Lant To snad zákazníci sedí doma u kapra, nebo ne? :-ch
Doktore, divil by ses. Na rozdíl od časů dřívějších dneska cca do 20:00 putují rodiče k dětem a od dětí a děti k rodičům a od rodičů, po 20:00 pak otvírají i na Štědrý večer hospody a davy lidí se jdou bavit a "chlastat". No, a pak pochopitelně zpátky domů :lol:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek