Může obsahovat sušený bílek salmonelózu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Hořejší

Může obsahovat sušený bílek salmonelózu?

Nový příspěvek od Hořejší » 17 pro 2017 10:35

Pokud použiji čerstvý bílek na zdobení perníčků který se nechá uschnout, zničí se tím i případná salmonelóza?




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 17 pro 2017 10:42

Salmonelu pouhým sušením nezlikviduješ.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 17 pro 2017 10:50

Není na světě zaznamenaný případ, že by někdo měl salmonelu z bílku, který se používá na zdobení. Stejně přidáváš cukr i citron, které jsou i konzervantem.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek