Pes od rána pořád štěká na zahradě
Pes od rána pořád štěká na zahradě
Co to může být že pes od rána pořád štěká na zahradě na jednu stranu nahoru do vesnice? Přitom není slyšet žádný hluk ani děti.
Houbeles...Ann Vím.Vidí kočku.
![]()
![]()
Sedí - tedy - seděla (včil už nee) na úplném vršku dvacetimetrového smrku...
Tam nevyleze ani kočka divoká - natož sídlištní...

Ale včera kvečeru jsem na to přišel - byly tu dvě (druhá přes ulici na o něco menším stromě) - a hádaly se jako dvě pavlačové drbny...

Je zajímavé, jak se to 'holky' od lidí naučily...
Nebo lidé od nich??

Učení mladých je bezva, pozoruji to každý rok...Ann Tak to byl páreček. Máme je tady také a lítají vždy ve dvou. Počkej až budou učit lítat mladé, to teprve něco uslyšíš.![]()
![]()
Ale ještě lepší je, když se páry hádají o hnízdo...
A úplně dokonalé, když vyhánějí dravce (hnízdí tu v okolí dva nebo tři páry sokolů - nebo snad rarohu) - to se vždycky všechny straky (a kavky k tomu) semknou a chudák původně lovící dravec neví kudy kam...

Jen se zeptám: Kavky ještě nevymřely? Já ji viděl naposled v době, kdy jsem ministrantoval, na půdě kostela.mowla Učení mladých je bezva, pozoruji to každý rok...
Ale ještě lepší je, když se páry hádají o hnízdo...
A úplně dokonalé, když vyhánějí dravce (hnízdí tu v okolí dva nebo tři páry sokolů - nebo snad rarohu) - to se vždycky všechny straky (a kavky k tomu) semknou a chudák původně lovící dravec neví kudy kam...