Zavařené okurky na světle?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Jar

Zavařené okurky na světle?

Nový příspěvek od Jar » 28 led 2018 08:27

Proč musí být zavařené okurky v temnu? Zkazili by se na světle?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 28 led 2018 08:45

Ne, nezkazily...
Ale vybledly by - až skoro do 'bíla'...
;)

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 28 led 2018 08:56

mowla Ne, nezkazily...
Ale vybledly by - až skoro do 'bíla'...
;)
Máš pravdu předsedo!Když se vnuk ženil tak druhý den si jeho kamarádi někteří léčily kocovinu a já jim nabídl domácí nakládačky a také kvašáky.No seděli venku a co zůstalu na tácu tak během asi hodiny byly bílé.A ta barva je v celku dost odpudivá tak to šlo na kompost.

Jar

Nový příspěvek od Jar » 28 led 2018 09:33

I ty vybledle okurky jsou ale jedlé ne?

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 28 led 2018 09:51

Jar I ty vybledle okurky jsou ale jedlé ne?
Chuť se takřka nezmění - ale vizuálně už to není ono...
;)
Představ si, že máš na talíři bílý pomeranč (a to se dá ještě - snad, okecat) nebo vejce s béžovým až černým bílkem a našedlým či nazelenalým žloudkem (a to je dobrota, když si 'zavřeš' nos)...
___
My, středoevropané, jsme poměrně konzervativní...
Nejen pokud jde o jídlo...
;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek