Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Renata Rovná
Nový příspěvek
od Renata Rovná » 23 kvě 2016 07:09
Jak dlouho před dovařením polévky mám přidat čerstvé pokrájené houby?
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 23 kvě 2016 07:33
Čerstvé pokrájené houby stačí je přidat 15 - 20 minut před dokončením polévky.
-
Vavřínek
Nový příspěvek
od Vavřínek » 01 čer 2017 09:47
Čerstvé jsou vařené hned a pokud budeš dávat někdy sušené, tak je musíš předem alespoň na hodinu namočit. Sušené houby se vaří déle než čerstvé. Já mám rád oboje.
-
Bobo
Nový příspěvek
od Bobo » 25 zář 2017 18:11
Dnes jsem koupil v Tescu sušené hřiby a dal je pod pečené maso bez namočení. Po hodině pečení v sosu jsou tvrdé jak nevím co. Co s tím teď mám dělat?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 25 zář 2017 19:20
Bobo Dnes jsem koupil v Tescu sušené hřiby a dal je pod pečené maso bez namočení. Po hodině pečení v sosu jsou tvrdé jak nevím co. Co s tím teď mám dělat?
Přečti si příspěvek, kde se už o tom psalo:
topic5564.html?hilit=houby%20v%20pol%C3%A9vce
-
-
- 3 Příspěvků
- 997 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Yarda
06 pro 2016 08:06
-
-
- 2 Příspěvků
- 1903 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vavřínek
01 čer 2017 09:51
-
-
- 3 Příspěvků
- 1054 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
01 čer 2017 13:42
-
-
- 3 Příspěvků
- 775 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
22 lis 2017 17:44
-
-
- 2 Příspěvků
- 2296 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
18 dub 2016 08:11