Dává se do bramborového salátu tatarka nebo majolka?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 31 kvě 2018 08:37

Majonéza.
Ale existuje více receptů na bramborový salát a v některých se majonéza nepoužívá vůbec.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 31 kvě 2018 12:24

Pro hosta se žlučníkovou dietou jsem dělala bramborový salát a místo majonézy dala bílý jogurt. Bylo to překvapivě lehké a dobré. Nakonec všichni chtěli ten jogurtový. :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 31 kvě 2018 17:01

Telín Dává se do bramborového salátu tatarka nebo majolka?
Můžeš obojí. V tatarce jsou stejné suroviny (cibule, okurka...) které beztak dáváš do salátu s majolkou, ale v teplém počasí se u nás dělá odlehčený salát. Brambory, cibule, okurky, hořčice, olej, lák z okurek a sůl s pepřem. Před podáváním nechat vychladit a k čerstvě smažené krkovičky to nemá chybu.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 31 kvě 2018 17:30

Mudr.Lant Můžeš obojí. V tatarce jsou stejné suroviny (cibule, okurka...) které beztak dáváš do salátu s majolkou, ale v teplém počasí se u nás dělá odlehčený salát. Brambory, cibule, okurky, hořčice, olej, lák z okurek a sůl s pepřem. Před podáváním nechat vychladit a k čerstvě smažené krkovičky to nemá chybu.
Hned mám chuť. Kdy budete dělat? Přijedu. :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 31 kvě 2018 17:33

Ann Hned mám chuť. Kdy budete dělat? Přijedu. :lol:
Dělali jsme salát s řízky teď o pouti, ale pro tak milého hosta bych je udělal třeba o víkendu. Autobus ti jede .... ;)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek