Hodně křupavé hranolky

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Milan Rousek

Hodně křupavé hranolky

Nový příspěvek od Milan Rousek » 01 čer 2016 09:07

Jak udělat hranolky z brambor ještě křupavější ?




Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 01 čer 2016 10:03

V polovině smažení je vyndej a nech okapat a vychladnout. Po několika minutách je vrať do oleje a dosmaž.

Pavel Kutný

Nový příspěvek od Pavel Kutný » 01 čer 2016 14:34

Pokud na hranolky nepospícháš tak je nakrájené namoč do studené vody. Tím se z nich vyplaví škrob a budou opravdu křupavé.

Milan Rousek

Nový příspěvek od Milan Rousek » 02 čer 2016 07:14

Díky za rady , vyzkouším.. :)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek