Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Kateřina
Nový příspěvek
od Kateřina » 25 čer 2018 11:23
Chtěla bych udělat k večeři nějakou specialitku. :)
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 25 čer 2018 11:28
Můj recept. Nebudu se bavit o čištění,... Pstruhy,jednomu by bylo smutno), posolím, mírně popepřím do dutiny přidám hořčičné semínko, mírně popráším moukou a dám péct na mírném ohni do roztopeného másla a po nějaké chvíli obrátím. Podávat pstruhy můžeš s hranolky, vařeným bramborem nebo i s brkaší.
-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 25 čer 2018 12:16
Pstruha zevnitř osolím, posypu tymiánem, přidám kostičku másla a 2 plátky citronu. Zabalím do alobalu a nechám v troubě pomalu péct. Krásně si v tom alobalu udrží šťavnatost.
Samozřejmě záleží jaké máš ráda koření. Nebo nemusíš pstruha kořenit vůbec kromě soli. Ucítíš pak jeho pravou chuť.
Receptů bude určitě hodně. Chce to vyzkoušet který ti bude nejvíc chutnat.
-
Kateřina
Nový příspěvek
od Kateřina » 25 čer 2018 12:23
Děkuji Vám, jste milí. Dnes bude k večeři dobrůtka.
-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 25 čer 2018 12:36
Tak to dělám já že například pstruha vařím podle několika receptů a který je nejlepší tak ten si oblíbím.
-
-
- 5 Příspěvků
- 1310 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
29 čer 2016 20:37
-
-
- 5 Příspěvků
- 1456 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
22 črc 2018 15:00
-
-
- 2 Příspěvků
- 900 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
06 kvě 2016 08:43
-
-
- 2 Příspěvků
- 1036 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
18 dub 2017 15:42
-
-
- 1 Příspěvků
- 590 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od František
07 črc 2018 07:41