Co je sonický kartáček?
Co je sonický kartáček?
Zdravím, neví někdo co je sonický kartáček a v čem je lepší než normální? Chtěla jsem si koupit elektrický kartáček a tohle na mě vyskočilo a zaskočilo :). Děkuju Strachová
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Re: Co je sonický kartáček?
Dobrý den, dřív elektrický kartáček fungoval tak, že se otáčela hlavice dokola a tím se čistily zuby. Dnes už se využívá sonická technologie, což znamená, že už se tam nic neotáčí, ale hlavice jako by vibruje a tím dělá ten pohyb. Mělo by to být šetrnější jak na zuby, tak hlavně na dásně.
Hlavně bych řekl, že to má vliv na rychlost a pohodlnost čištění. Pohyb ruky není tak intenzivní. Některé kartáčky mají i vlastní program čištění, který vás upozorní, že se máte přesunout na další část zubů.
Ano, dřív jsem jeden používal.
Já ho dostal od manželky k narozeninám. Osobní zkušenost teda mám, ikdyž ne dlouho. Mám ho asi dva týdny a to hlavně kvůli citlivým dásním, prý je to na to lepší.
No jak píšu, přijde mi jemnější na dásně… Jako po klasickém kartáčku jsem spokojenej.
Poznámka majitele:
Poznámka majitele: