Dvojí kvalita?
Dvojí kvalita?
Věříte někdo v dvojí kvalitu potravin? Vlastním a provozuji malý stánek s občerstvením a stala se mi taková věc. Zákazníci se mě začali ptát odkud kupuji potraviny, které ve stánku prodávám. Při zjištění odkud je kupuju, hodně zákazníků u mě nechce nic koupit. Nedalo mi to a tak jsem se jednoho zákaníka zeptal jaký je důvod, že se ptá. Na to mi řekl, že ví o tomto obchodě, že dodává nekvalitní suroviny do čech. Takže já se ptám: vážně mi dvojí kvalita potravin může kazit podnikání?
Re: Dvojí kvalita?
Tobě určitě podnikání nepoškodí i kdyby jsi nakupoval v kafilérce.Ty stánkaři.Přijď s něčím originálnějším.
já přišel s tímto a vy s divným komentářem... co z toho?Kašpar ↑03 dub 2019 16:18Tobě určitě podnikání nepoškodí i kdyby jsi nakupoval v kafilérce.Ty stánkaři.Přijď s něčím originálnějším.
Policajt, učitel a k tomu ještě stánkař. Mně z toho snad jebne 

Ano, určitým způsobem dvojí kvalita existuje.
já si právě nejsem pořád jistý... pořád si říkám že vše takové podléhá velkým kontrolám a pravidlům i z EU a přecijen se nejedná o malé a levné věci, nicméně když vidím co se děje v politice a kdekoli jinde, tak proč by nás prostě někdo nemohl šidit? Asi si vždycky najdou cestu jak to udělat... zákony nezákony
Dobrý den,
dvojí kvalita je problém nejen u nás, ale i v zahraničních státech. Je to dlouhodobá problematika, která se řeší v EU(konkrétně EP)
Bohužel ani kontroly není možné zajistit všude a to nejen u potravin, ale například v obchodních centrech, městech, apod.
David
admin poradny
dvojí kvalita je problém nejen u nás, ale i v zahraničních státech. Je to dlouhodobá problematika, která se řeší v EU(konkrétně EP)
Bohužel ani kontroly není možné zajistit všude a to nejen u potravin, ale například v obchodních centrech, městech, apod.
David
admin poradny
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek