Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
rostislav sláma
Nový příspěvek
od rostislav sláma » 26 zář 2020 11:37
mám dotaz jak mohu získat lázně po mozkové mrtvici pojištovna prý nemá peníze pro invalidy hrozná vymluva kde to žijem pořád nám vladnou komunisté havel klaus samí podvodníci mám3.stupen invalidity a za 10 ROKŮ JSEM NEBYL V LÁZNÍCH SLYŠÍM JENOM ŽE NEMÁM NÁROK hrozné
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.

-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 27 zář 2020 08:24
Především si přečti nahoře "Čti než položíš dotaz". To jsi zjevně neudělal (viz název i obsah dotazu).
K otázce samé: Stěžovat si a nadávat umíš. Ale napsat podrobnosti ti jaksi nejde. Obecně na invaliditu samotnou nemáš skutečně na lázně nárok (to by byly plné cikánů, kteří jsou téměř všichni "invalidní"), z dalšího, cos napsal nelze nic vyčíst. Rovněž není zřejmé, co jsi dosud ty sám pro to udělal.
Takže doplň dotaz a hlavně: Obrať se na ty, kteří jsou kompetentní o tvých lázních rozhodnout. Politické kecy si laskavě odpusť. Havel, Klaus, komunisté ani současný státní "managment" za to nemohou. Brečíš docela dobře, ale na úplně špatném hrobě!Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 9 Příspěvků
- 1821 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
08 bře 2017 11:03