Jak poznat kvalitní čokoládu ?
Kvalitní čokoláda se pozná podle složení. Měla by mít nejméně 60% kakaa, žádné ztužené tuky, ale pravé kakaové máslo.
Naučila jsem se číst složení skoro na všech výrobcích, bohužel někde je psáno tak malými písmenky, že ačkoliv zatím vidím dobře, nosím v kabelce malou lupu, aby čtení bylo snažší. Třeba u některých balených salámů, nebo klobásek, jsem občas překvapená, protože skoro žádné maso neobsahují.
Naučila jsem se číst složení skoro na všech výrobcích, bohužel někde je psáno tak malými písmenky, že ačkoliv zatím vidím dobře, nosím v kabelce malou lupu, aby čtení bylo snažší. Třeba u některých balených salámů, nebo klobásek, jsem občas překvapená, protože skoro žádné maso neobsahují.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 673 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
14 dub 2016 15:30
-
- 2 Příspěvků
- 838 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
27 dub 2016 07:17
-
- 1 Příspěvků
- 1216 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
07 črc 2016 11:51
-
- 4 Příspěvků
- 2134 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
11 črc 2017 10:25