Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Marwen
Nový příspěvek
od Marwen » 17 pro 2016 17:16
Budu vařit houbovou omáčku z žampionů. Jak připravit žampiony na vaření. Mám je před krájením oloupat nebo utřít hadrem nebo opláchnout pod tekoucí vodou?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 17 pro 2016 17:41
Žampiony před tepelnou úpravou neloupu, pouze dočistím nožem, ale pokud by byla na nich hlína,tak opláchnout a rychle osušit a také je dobré žampiony hned nesolit, až když jsou trochu podušené.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 17 pro 2016 19:44
Taky tak. Pouze otírám případné zbytky zeminy do vlhkého hadříku ale také neloupu.
-
-
- 2 Příspěvků
- 931 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radim Polák
04 kvě 2016 19:21
-
-
- 2 Příspěvků
- 2641 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
23 kvě 2016 07:41
-
-
- 2 Příspěvků
- 852 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
14 črc 2016 12:57
-
-
- 2 Příspěvků
- 1150 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
04 srp 2016 08:34
-
-
- 2 Příspěvků
- 1031 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
07 lis 2016 06:41