Jak dlouho smažit cibuli na guláš?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Miloš

Nový příspěvek od Miloš » 04 srp 2017 10:09

Pokud chceš mít opravdu dobrý pravý guláš, musíš cibuli smažit dlouho.

Miloslav Plechatý

Nový příspěvek od Miloslav Plechatý » 04 srp 2017 10:10

Smažím ji klidně i 20 minut. Prostě dokud není úplně tmavá, ale ne spálená. Cibule je sladká a musíš ji vysmažit úplně na karamel. Jedině tak bude mít guláš správnou chuť a konzistenci.

Michal Rajchart

Nový příspěvek od Michal Rajchart » 04 srp 2017 10:11

Musíš dodržet poměr co masa to cibule. Smažíme postupně pozvolna klidně i 25 minut než je tmavá. Jedině tak udělám pořádný sos. Není pak zapotřebí ani guláš zahušťovat.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek