Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Martin Slavík
Nový příspěvek
od Martin Slavík » 22 zář 2017 09:52
Všiml jsem si v supermarketu kde mají vepřové kotlety že od jednoho dodavatele ( Polsko ) je maso hodně světlé a od druhého ( Česko ) je maso tmavší. To polské vepřové je úplně bílé. Už jsem si toho všiml několikrát. Bude kvalitnější světlejší nebo tmavší vepřové maso?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 22 zář 2017 10:03
Je možné, že polský chovatel zkrmuje mléko, pak je maso světlejší...
Osobně mám raději maso tmavší.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 zář 2017 10:08
Bude to tím, že světlé maso, mírně narůžovělé, pochází z mladého prasete, zatím to tmavé maso ze starého kusu.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 zář 2017 10:14
Poznáte z jak starého prasete je toto maso?
maso.jpg
-
-
- 2 Příspěvků
- 784 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
28 lis 2018 14:45
-
-
- 2 Příspěvků
- 2296 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
18 dub 2016 08:11
-
-
- 3 Příspěvků
- 2135 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bob
03 čer 2016 16:47
-
-
- 3 Příspěvků
- 1841 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hana.K.
22 srp 2016 08:56
-
-
- 2 Příspěvků
- 1919 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
27 kvě 2017 21:35