Jaké maso je nejzdravější?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Vratislav

Jaké maso je nejzdravější?

Nový příspěvek od Vratislav » 13 pro 2017 19:24

Jaký druh masa je nejzdravější? Nejraději mám pečený bůček. Ale ten to asi nebude.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 13 pro 2017 19:57

Nejsem si jist, zda lze nějaký pokrm vůbec definovat jako "něj...".
;)
Ale mezi nejméně škodlivá masa patří ryby (dravci), klokan, pštros, osel...
Z běžnějších pak skopové, vepřové, hovězí, kachna, perlička - asi tak v poradi...
Za nejnevhodnější ke konzumaci v současné době povazuju kuře, o slepičí ani nehovoře...
:lol:
Ale velmi záleží na konkrétním kusu masa, způsobu chovu zvířete, jeho stáří... A pak na zdravotním stavu a životním stylu konzumenta...
;)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 14 pro 2017 09:48

Nejzdravější je libové maso.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 14 pro 2017 15:47

Nejzdravější je ten bůček a pěkně prorostlý,vepřová krkovička.Bravčové obecně a výrobky z něj zvlášť.Nad dobrou klobásku nebo tlačenku holt není.Vratislave seš moje krevní skupina.Ale bacha nepřežírat se.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 14 pro 2017 16:18

dabač ...nad...tlačenku holt není...
:lol: :lol: :lol:
Správně...
;)
Kolagen je kolagen...
;)


Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 14 pro 2017 17:59

Jo, kolagen je fajn. Tlačenka také. :lol: Ale otázka zní nejzdravější, ne nejchutnější. :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 14 pro 2017 20:25

U této otázky mám dilema. Nevím, zda se rozhodnout mezi marinovaným vepřovým bůčkem nebo marinovanými křidélky létajících ryb.
Po dlouhém rozmýšlení jsem přišel k závěru, že bůček je dostupnější, zdravější a jiného druhu masa nenahraditelný!

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek