Jaký druh masa je nejzdravější? Nejraději mám pečený bůček. Ale ten to asi nebude.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Jaké maso je nejzdravější?
Nejsem si jist, zda lze nějaký pokrm vůbec definovat jako "něj...".
Ale mezi nejméně škodlivá masa patří ryby (dravci), klokan, pštros, osel...
Z běžnějších pak skopové, vepřové, hovězí, kachna, perlička - asi tak v poradi...
Za nejnevhodnější ke konzumaci v současné době povazuju kuře, o slepičí ani nehovoře...
Ale velmi záleží na konkrétním kusu masa, způsobu chovu zvířete, jeho stáří... A pak na zdravotním stavu a životním stylu konzumenta...
Ale mezi nejméně škodlivá masa patří ryby (dravci), klokan, pštros, osel...
Z běžnějších pak skopové, vepřové, hovězí, kachna, perlička - asi tak v poradi...
Za nejnevhodnější ke konzumaci v současné době povazuju kuře, o slepičí ani nehovoře...
Ale velmi záleží na konkrétním kusu masa, způsobu chovu zvířete, jeho stáří... A pak na zdravotním stavu a životním stylu konzumenta...
U této otázky mám dilema. Nevím, zda se rozhodnout mezi marinovaným vepřovým bůčkem nebo marinovanými křidélky létajících ryb.
Po dlouhém rozmýšlení jsem přišel k závěru, že bůček je dostupnější, zdravější a jiného druhu masa nenahraditelný!
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Po dlouhém rozmýšlení jsem přišel k závěru, že bůček je dostupnější, zdravější a jiného druhu masa nenahraditelný!
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek